Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Plata CASH


 

Plata facturilor
Începând cu 2020, plata facturilor se efectuează în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii lor in original in cazul facturilor emise din facturier sau pe mail in cazul facturilor emise electronic. În cazul în care a paisprezecea zi cade în zi nelucrătoare, plata se va efectua către partener în prima zi lucratoare;
Primirea facturilor emise electronic si trimise prin e-mail va fi confirmată de către office la adresa folosită de partener la înregistrare;
In cazul unei facturi cu erori de completare, office-ul va semnala telefonic si în scris prin e-mail acest aspect către partener, urmând că partenerul să contacteze office-ul în scris la office@bluediamond.ro, s-au telefonic dacă este cazul.

Important: Plata se va putea efectua de către companie către Dezvoltatorul De Afacre doar în baza contractului cadru 2020 nou semnat, publicat în secțiunea "Descarcă" https://www.bluediamond.ro/biroul-meu/descarca.

Codurile CAEN acceptate de companie sunt: 4619 (activitate principala) si 7022 (activitati secundare). Aceste coduri CAEN sunt OBLIGATORII!

 

 

Sesizări/ Reclamații
Orice sesizare, amendament sau cerere (mai puțin comenzile plasate telefonic), se va face în scris la office@bluediamond.ro, cu CC către:georgian.tutuianu@gmail.com și adresa diamantului cu care lucrați. Dacă este cazul, se va interveni și telefonic la office, însă numai după trimiterea e-mail.

Răspunsul la e-mail
Raspunsul la fiecare solicitare in parte se va da în maxim două zile lucrătoare.
În cazul în care la CC sunt trecute mai multe adrese de e-mail, atunci răspunsul la solicitare se va da către toate adresele menționate în e-mail.

 

 

ACEASTĂ listă poate suferi actualizări!