Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

TASTE PROMOTIONALE din modului de comanda (cos de cumparaturi)


BLUE DIAMOND GENERATION este prima companie de pe piata de network marketing, care iti ofera posibilitatea sa iti alegi singur promotia cu care sa plasezi o comanda pe parcurusul intregului an.

Astfel fiecare partener are posibilitate sa aleaga intre sase tipuri de a plasa o comanda.

  1. Reducere 30% fata de pretul de partener (se acorda doar 20% PV-urile generate de comanda). Aceasta devine activa odata la 80 de zile din momentul folosirii ei pe o comanda. Pentru mai multe beneficii la acest tip de promotie vezi noutatile din planul de marketing AICI!
  2. 2+1/2 – Al treilea produs de acelasi fel la jumatate de pret (se scad 10% din totalul PV-urile generate de comanda). Aceasta devine activa odata la 60 de zile din momentul folosirii ei pe o comanda. Pentru mai multe beneficii la acest tip de promotie vezi noutatile din planul de marketing AICI!
  3. 1,2 sau 3 produse cadou la diferite praguri ale valorii comenzii. (se scad cate 5 PV-uri pentru fiecare produs cadou oferit) Aceasta devine activa odata la 40 de zile din momentul folosirii ei pe o comanda. Pentru mai multe beneficii la acest tip de promotie vezi noutatile din planul de marketing AICI!
  4. Voucher lunar – partenerii care vor sa foloseasca la plasarea unei comenzi un voucher lunar. Aceasta este activa pe tot parcusul anului. ATENTIE, voucherele lunare nefolosite in luna in curs, se pierd.
  5. Voucher fara data de expirare, Gift Card, bonus in bani (sub 100 lei) si Bonus in produse. Aceasta este activa pe tot parcusul anului. ATENTIE, Ordinea de folosire a sumelor din cont este urmatoarea: Voucher fara data de expirare, Gift Card, bonus in bani (sub 100 lei) si Bonus in produse.

                GIFT CARD – este un voucher special care costa 50 de lei si genereaza 29 de puncte in momentul achizitiei lui. Toate gift cardurile au serii unice care pot fi oferite cadou partenerilor. Acestea pot fi incarcate de catre cei care le primesc cadou in contul personal.                                        La momentul utilizarii gift cardului nu se genereaza PV-uri.

  1. Comanda normala. Nu se foloseste nici un bonus si nu se scad nici PV-uri.

ATENTIE!

In cazul partenerilor noi inscrisi in retea, primele 3 tipuri de a plasa o comanda devin disponibile doar la 7 zile de la data validarii primei lor comenzi. In cazul unui retur, cele 3 tipuri de a plasa o comanda nu devin disponibile.


La tipul de a plasa o comanda 4 si 5 utilizarea voucherelor, gift cardurilor si bonusului in produse se poate face doar conform cu regulamentul de folosire a bonusului: (minim de plata 150 de lei si maxim 50% din valoarea facturii!)