MIHAELA HUTANU, Lider local,
0049 015175263011
Telefon: 0751 925 566
Email: hutanumihaela99@yahoo.com

Noutati video

Arunca o privire la ultimele video-uri adaugate.

Turmeric și Kombucell mi-au rezolvat probleme intestinale

noilivrămsănătate #echipasănătății #farmaciadininimanaturii #bluediamond.

Adjuvant puternic în tratarea cancerului de la www.bluediamond.ro

Adjuvant puternic în tratarea cancerului de la www.bluediamond.ro.

“M-am obișnuit cu binele” - datorită produselor www.bluediamond.ro

Testimonial produse BLUE DIAMOND.

#BLUEDIAMOND sursa de sănătate pentru toți!

noilivrămsănătate #farmaciadininimanaturii #echipasănătății.

GREEN INSULIN - Remediu natural în lupta cu diabetul!

GREEN INSULIN - Remediu natural în lupta cu diabetul! #bluediamond #noilivrămsănătate #farmaciadininimanaturii.

Greșeli în abordarea pe rețelele sociale - BLUE DIAMOND

Greșeli în abordarea pe rețelele sociale - conferitna dedicata dezvoltatorilor de afacere Blue Diamond - 14 mai 2020.

Alege ceea ce ti se potriveste

Devino dezvoltator de afacere sau partener

Dezvoltator afacere

Construieste retele, castiga bani, poate cumpara cu bonusul castigat produse din portofoliu, are acces la traininguri specializate, beneficiaza de experienta liderilor din retea care il indruma si il ajuta sa isi dezvolte afacerea.

Partener (Consumator)

Beneficiaza de reduceri fata de pretul de catalog la produsele pe care vrea sa le comande. Nu acumuleaza bonusuri si nu poate castiga bani din dezvoltarea unei retele si a unei afaceri.

Înregistrează-te

      

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL face tot posibilul pentru a proteja datele cu caracter personal ale partenerilor săi. Având în vedere introducerea Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) începând cu 25 mai 2018, vă asigurăm că vom respecta cu strictețe toate regulile nou introduse, iar datele dumneavoastră personale sunt în siguranță. În acest scop, am redactat o politică de confidențialitate pentru procesarea datelor cu caracter personal pe care o puteți consulta oricând doriți, AICI.

 

Ce înseamnă date cu caracter personal?

 

Atunci când contactați Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL  are loc un schimb de informații. Printre acestea, se pot afla și date cu caracter personal cum ar fi: nume, prenume, numere de telefon, adrese de e-mail, CNP, etc.

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL dorește să proceseze în continuare datele dvs personale si anume: nume, prenume, telefon, adresa, email, date bancare, CNP, serie nr act identitate.

Compania BLUE DIAMOND GENERATION SRL dorește să proceseze în continuare datele personale pentru a vă transmite informații legate de activitatea noastră și acțiunile desfășurate, activitati de marketing si promovare a produselor noastre, trimitere de informari legate de diferite promotii sau concursuri pe care le organizam sau orice alte informații necesare bunului mers al parteneriatului dintre noi.

Pentru aceasta, avem nevoie de acordul dumneavoastră, pentru a putea folosi în continuare datele amintite mai sus.

În acest sens, vă rugăm să ne trimiteți opțiunea dumneavoastră completând formularul de mai jos.

 

DECLARAȚIE

 

In calitate de client al Companiei BLUE DIAMOND GENERATION SRL confirm că SUNT de acord ca aceasta să folosească datele mele personale (nume, prenume, telefon, adresa, email, date bancare, CNP, serie nr act identitate) pentru a primi informații legate de activitatea companiei și acțiunile desfășurate, activitati de marketing si promovare a produselor companiei, informari legate de diferite promotii sau concursuri pe care le organizeaza compania sau orice alte informații necesare bunului mers al parteneriatului dintre noi. In acelasi timp sunt de acord ca datele mele personale care sunt disponibile pe site-urile companiei BLUE DIAMOND GENERATION (www.bluediamond.ro, www.gigishop.ro) si anume: nume, prenume, telefon, adresa, email, sa fie vazute de alti parteneri care sunt in reteaua binara de deasupra mea. Scopul este acelasi, de a-i suna, si a-i informa in legatura cu promotiile si activitatea lor si a companiei.