Call Center / Comenzi : 0728.645.645

Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Programul "Bun Venit" pentru "Parteneri"*


Programul "Bun venit" se adreseaza doar "Partenerilor"* (*achiziționează produse cu reducere) nu si Dezvoltatorilor De Afacere!

 

La finalul lunii calendaristice, in care un "Partener"* (*achiziționează produse cu reducere) nou, plaseaza prima  lui comanda de minim 150 lei (pret partener), el primeste in contul sau un voucher in valoare de 50 de lei.

 

La finalul celei de-a doua luni calendaristice, in care un Partener (*achiziționează produse cu reducere) plaseaza o comanda, (nu neaparat a doua comanda, deoarece poate a plasat mai multe in prima luna), in valoarea platibila de minim 200 de lei, primeste un voucher in valoare de 50 de lei. Daca valoarea acestei comenzi este de 300 lei platibili, Partenerul primeste un voucher in valoare de 75 lei. ( Daca pune doua sau mai multe comenzi, se ia in calcul cea mai mare comanda si se acorda voucherul aferent ei.)

 

La finalul celei de-a treia luni calendaristice in care un Partener plaseaza o comanda (nu neaparat a treia comanda, deoarece poate a plasat mai multe in prima luna si a doua) care are valoarea platibila de minim 200 de lei, primeste un voucher in valoare de 50 de lei. Daca valoarea acestei comenzi este de 300 lei platibili, primeste un voucher in valoare de 75 lei. ( Daca pune doua sau mai multe comenzi, se ia in calcul cea mai mare comanda si se acorda voucherul eferent ei.)

 

 

Exemplu:

 

Partenerul x se inscrie in retea in data de 06 septembrie. Plaseaza prima lui comanda in 10 septembrie 2019, la finalul lunii septembrie(la inchiderea de luna) el primeste un voucher in valoare de 50 de lei.

 

Partenerul x plaseaza in 3 octombrie o comanda de 220 lei platibili, iar in 20 octombrie o comanda de 305 lei platibili. La finalul lunii octombrie primeste un voucher in valoare de 75 de lei. Daca ar fi plasat doar comanda din 3 octombrie, ar fi primit un voucher de 50 de lei.

 

Partenerul x plaseaza in luna noiembrie o comanda de 205 lei. Primeste la finalul lunii noiembrie un voucher in valoare de 50 de lei. Daca valoarea comenzii ar fi fost de peste 300 de lei, ar fi primit voucher de 75 de lei.

 

Dispozitii finale:

 

- Voucherele sunt valabile 60 de zile de la data acordarii lor si nu au puncte.

 

- Programul se adreseaza doar Partenerilor noi in primele 3 luni de la inregistrare!