Bluediamond

Cos cumparaturi 0 PV | 0,00 Lei

Cosul este gol

CONCURS: Excursie Dubai 2022


Perioada de calificare: 

aprilie 2021 – iunie 2022 (18 luni perioada de calificare)

 

Condițiile pre-calificare:

Pasul 1. Menține calificarea de Lider Executiv, pe parcursul unei luni. (bonus săptămânal 300 lei).

Este valabil pentru cei care nu sunt deja în tabelul numit “SEMNE VITALE”

Pasul 2. După o lună de menținere a calificării de Lider Executiv (se iau în calcul toate închiderile de marți din luna respectivă), vei fi inclus în tabelul Semne Vitale.

 

Condiții calificare:

Pasul 3. Menține-te 6 luni din 18 luni în tabelul cu recrutări peste media companiei. (săptămânal pe WatshAap se va da acest tabel cu calificările curente. La cerere se poate trimite și tabelul complex, nu doar finalul, pe e-mail).

Pasul 4. Menține-te 8 luni din 18 în tabelul cu semne vitale peste media companiei.

 

Tabel Recrutari – se iau în considerare înscrierile cu franciză pe toată echipa. (target-ul va fi luna cu cea mai mare cifră din acest an, 2021).

Tabel Semne Vitale – se iau în considerare activii din echipă, punctele, numărul de comenzi, numărul de înscrieri. (target-ul va fi luna cu cea mai mare cifra din acest an, 2021)

 

Atenție

📌 Dacă ai îndeplinit cele două condiții (Pasul 3 și 4) și te situezi deasupra mediei companiei în tabel și nu menții (toate săptămânile) calificarea de Lider Executiv, calificarea ta nu va fi luată în calcul luna respectivă pentru excursie.

 

📌 Persoana calificată va avea dreptul la 2 locuri. Locurile vor fi eligible în momentul în care o persoană îndeplinește condițiile mai sus menționate și semnează anexa pusă la dispoziție de către companie, pentru confirmarea unilaterală a părților privind acceptarea acestui premiu.

Persoana calificată nu poate delega altă persoană în locul sau, dar poate alege cine o va însoți în această excursie. 

 

ATENTIE: ⏬

📌 Nu poate beneficia de acest drept o persoană din structură care nu a reușit calificarea propriu-zisă. Excepție poate fi dacă este partener oficial de viață, cu persoana care a câștigat acest premiu. În cazul în care persoana în drept nu are pe cine lua alături de sine, acest loc se pierde fără alte obligații din partea companiei.

📌 Nu se pot alătura acestei excursiei persone minore, fiind un premiu cu specific de afaceri.

📌 În cazul indisponibilității, indiferent de motive, compania nu are nicio obligație de plată față de persoana care nu doreste sau nu poate să onoreze această excursie.

📌 În cazul în care există cereri pentru completarea unor locuri, sau cumpărarea de locuri de către liderii din rețea, compania își rezervă dreptul de a decide în această privință, în urma unei analize și având ultima decizie privind acest lucru.

📌 În cazul în care liderul își pierde calificarea de lider executiv până la oferirea excursiei, Blue Diamond își rezervă dreptul de a nu oferi această excursie. 

Blue Diamond își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în orice moment, fără nici o notificare prealbilă.